Net als elk jaar maken we ook nu gebruik van de expertise van dit instituut.

En ook elk jaar is het een groot succes

En ook dit jaar staat er weer wat moois op het programma

En ook elk jaar is het voor bakkers en koks erg  interessant en leerzaam.

We gaan aan de slag met broden die zowel voor de bakkerij (bakery café) als in de horeca interessant zijn. Het zijn broden die passen bij jullie doelgroep en waar op laagdrempelige manier de theorie aan kan worden gekoppeld. De deelnemers leren de basis grondstoffen van brood kennen en gaan aan de slag met diverse processen, zoals een brood op gist en een brood op desem. Er komen diverse mooie broden aan bod, maar een ciabatta en focaccia kan natuurlijk niet ontbreken.

De les heeft een interactief karakter doordat docenten zelf aan de slag gaan. We gaan het hen zo min mogelijk vertellen en demonstreren, en zo veel mogelijk betrekken, vragen stellen en aan het werk zetten.

Datum:

Aantal:

Tijd:

Adres:

woensdag 24 juni 2020

12 personen

10.00 – 16.00 uur

Bakery Institute
Westzijde 172E
1506 EK Zaandam

Let op! Niet elk navigatiesysteem kent Westzijde 172E. Typ in dat geval Westzijde 188 in.

Parkeren kan op de parkeerterreinen aan weerszijden van de fabriek, achter de slagbomen (aangegeven met Parkeren Zaanse Chocoladefabriek). Je kunt bij het Bakery Institute een kortingskaart krijgen, waardoor het parkeren nog 1 euro per uur kost, in plaats van € 2,50 per uur.