Deze inspirerende dag wordt verzorgd door: docent en  meestervleeskenner Gertjan Kiers.


Deze dag wordt speciaal door Fontijn voor ons samen gesteld, waarbij we alle informatie krijgen, over vlees en vlees producten, alle waarheden on onwaarheden, en uiteraard het verwerken van vlees, uitbenen, portioneren,  Ja, moeten zelf ook aan de slag ……Gertjan Kiers is een autoriteit op zijn vakgebied, het meemaken van zijn workshop is een ware beleving!



Eigenlijk verplichte kost voor koks en gastheer/vrouwen


Datum:

Aantal:

Tijd:

Adres:

woensdag 24 juni 2020

20 personen

10.00 – 16.00 uur

College de brink
Kerklaan 6
1251 JT Laren

Parkeren bij College De Brink

Als u de Kerklaan volgt tot aan de kruising met de Eemnesserweg en daar rechtsaf gaat of komende vanuit het centrum van Laren via de Eemnesserweg ziet u een bord met de tekst “P -> achter gemeentehuis”. U vindt hier een groot parkeerterrein. Daar vandaan loopt u naar de achteringang van College De Brink.
Adres navigatie: Eemnesserweg 19, Laren
Andere parkeerplaatsen zijn het Plein 1945 (Kermisterrein) en rond de Brink in het centrum van Laren. Daar vandaan loopt u in enkele minuten naar de school.
Neem de trein naar station Hilversum, vervolgens neem de buslijn 108 van Connexxion richting Huizen, uitstappen bij halte Brink Laren. Vanaf hier is het 5 minuten lopen naar de school. Voor meer informatie ga naar www.9292.nl