Wat gaan we doen tijdens deze inspirerende workshop?
We beginnen die dag om 10.00 uur met koffie met een wild koekje.
Daarna starten we met het villen van een haas: deze krijgt u na afloop
schoon mee naar huis!!!!
Tussendoor een lunch mét wild uiteraard.
In de middag volgt uitleg over kwaliteit en bereidingen van wild en
gevogelte: patrijs, duif, gans, eend, fazant, ree en wildzwijn passeren
onder andere de revue.
Rond 16.00 uur halen we “het bloed van de muur” en drinken we een
borrel tot besluit.
De workshop wordt verzorgd door twee docenten: een koninklijk erkend
wildpoelier, die geassisteerd wordt door een zeer ervaren kok, die heel veel
weet over het smakelijk bereiden van wild.
Naast het culinaire aspect speelt ook het onderlinge contact tussen
docenten en directies een belangrijke rol op een dag als deze.
Een workshop van een dag, die je als vmbo-docent HBR -of je nu docent
keuken, bediening, bakkerij of recreatie bent, in dit jaargetijde eigenlijk
niet mag missen.
Maximaal aantal deelnemers is 20 personen, toewijzing deelname gaat op
volgorde van tijdstip van inschrijving én betaling. Onderaan deze pagina kunt u zich inschrijven.
VSHO vmbo Platform HBR en SPV heten u van harte welkom
vrijdag 3 november.
Datum:
Kosten:
Tijd:
Adres:
Vrijdag 3 november
€ 195,00
€ 250,00 niet leden
10.00 – 16.00 uur
Culinaire Academie Nederland
Wijkermeerweg 70
1948 NX Beverwijk
(goed per OV en auto bereikbaar)