In dit programma staan Amerikaanse recepten centraal die de favoriet zijn van velen. Denk aan een kokosmakroon,
De naam Jeroen Goossens is een begrip in de wereld van de internationale patisserie en horeca. Van professionals tot culi’s: iedereen kent deze patissier par excellence en anders wel zijn zoete verleidingen. Van bijzondere taarten tot kunstige creaties: Jeroen Goossens maakt het allemaal. Hij behoort al jaren tot de wereldtop (volgens de Franse top patissier Pierre Hermé is de chocoladetaart van Jeroen Goossens zelfs de beste). En ja, hij is ook de man achter de huwelijkstaart van Willem-Alexander en Maxima.
We gaan werken met producten die ook op de scholen te gebruiken zijn. Bijvoorbeeld een soezen product 3.0 en chocolade decoraties.
Bekijk de website van Jeroen Goossens dutch pastry
Datum:
Kosten:
Tijd:
Adres:
Maandag 20 juni 2022 VOL
€ 195,00 leden
€ 250,00 niet leden
10.00 – 16.00 uur
Culinaire Academie Nederland Wijkermeerweg 70
Beverwijk