Pak een dag Bier en Kaas, alles over deze combinatie en meer, is er op deze dag te leren.
Bier brouwen als kookproces
Jeremy ziet bier brouwen als een kookproces. Waar je bij bier (anders dan bij wijn) allerlei smaken kunt toevoegen voor de perfecte spijscombinatie. Een culinaire uitdaging voor Vermolen, met zijn opleiding in de klassieke Franse kookschool. Een scholing die zich kenmerkt door finesse en verfijning. Hij wil geen uitbundige bieren maken, maar mooie begeleiders in smaak.
Naast kok is ook Bier en kaas een specialisatie van
Jeremy Vermolen.
Volgens zijn beleving een
uitstekende combinatie !!
Voor veel liefhebbers een mooie dag om mee te maken
Kijk voor meer informatie op www.wildmill.nl
Datum:
Tijd:
Kosten:
Adres:
Maandag 26 juni 2023
10.00 – 16.00 (inclusief lunch)
€ 195,00 leden
€ 250,00 niet leden
Wild Mill
Beekzicht 9A
4881 GM, Zundert