Even voorstellen
Chef patissier Roel Wagenaar

KORTE BIOGRAFIE

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest bij verschillende toprestaurants/hotels merkte ik dat mijn interesse in patisserie en viennoiserie naar een ander level groeide en ik mij hier verder in wilde onderscheiden. De scheikundige aspecten, het toepassen van moderne technieken en werken met hoogwaardige producten fascineren mij. De liefde voor viennoiserie leidde tot perfectie, dit leek mij de juiste tijd de volgende stap te zetten en mijn liefde voor croissants met jullie te delen.

Het perfect uitziende, naar echte roomboter smakende croissantjes. Dat heerlijke product, in verschillende smaken bereid met verschillende technieken, dat is wat je leert in deze hands-on/demo masterclass.

Je verdiept je in de wereld van de zoete getoerde gistdegen van croissants

In deze masterclass leer je wat de succesfactoren zijn bij het bereiden van een écht goede Franse croissant, vanaf de basis wordt er gewerkt met degen die twee dagen onderweg zijn en maak je de heerlijkste verwennerijen waar consumenten zowel bij brood- als banketbakkerijen voor omrijden.

OVERZICHT PRODUCTEN

Classic Croissants, Pain au Chocolat, Pain Suisse, Pistache flower, Caramel flower, Cinnamon twist, Passion flower And the Raspberry flower.

Een top Masterclass voor de bakkers en brood geïnteresseerden.
Maak eens iets anders van de bekende croissant…… 

zie website voor meer informatie

Datum:
inschrijven tot:

Kosten:

Tijd:

Plaats:

Maandag 8 april 2024
26 februari 2024

€ 195,00 leden
€ 250,00 niet leden

10.00 – 16.00 uur

Bakery Institute
Westzijde 172E
1506 EK Zaandam