Remy Dekker van trainingsbureau De Horeca Vakspecialist neemt je mee in een aantal klassieke tafelbereidingen waarbij je zelf lekker aan de slag gaat! Je gaat naar huis met de opgedane ervaringen én met inspiratie om zelf een smaakles te verzorgen, of een nadere draai te geven aan sociale vaardigheden. Hoe dan ook, vakmanschap & gastvrijheid staat in deze workshop voorop!
De technieken die getraind worden zijn:
- trancheren vlees/wild en gevogelte
- flamberen diverse sauzen
- citrusvruchten uitsnijden
- sabayon maken aan tafel
- garnalen aan tafel bereiden tot een cocktail
- mocktails maken en serveren met een lucht van aardbei
- inzichten over smaak/Koppert Cress
- Gastheerschap 2.0 aan de hand van de Roos van Leary
- verkooptechnieken
Datum:
Kosten:
Tijd:
Adres:
Dinsdag 14 juni 2022
€ 195,00 leden
€ 250,00 niet leden
10.00 – 16.00 uur
SG Newton
Dampten 22
1624 NR Hoorn