vsho chef
vsho host
vsho baker
vsho tour
previous arrow
next arrow

Nodig VSHO uit om naar u toe te komen!

Nodig VSHO uit om naar u toe te komen!

VSHO timmert volop aan de weg. VSHO groeit meer en meer formeel in de richting van Platform vmbo HBR. Mogelijk vraagt u zich wel eens af wat VSHO in deze nieuwe rol nog voor u kan betekenen. En of het de moeite waard is om lid te blijven van VSHO; ook al is de ‘contributie’ zeer, zeer laag.

We doen ons uiterste best u via onze site, via onze nieuwsbrieven, via LinkedIn, via Facebook, via Instagram en alle beschikbare social media optimaal te informeren en op de hoogte te houden over het wel en wee van VSHO.

Mochten de huidige middelen nou niet toereikend zijn, zijn we van harte bereid naar u toe te komen en u de rol van VSHO toe te komen lichten. Aan u persoonlijk, aan uw team, aan uw directie, aan uw regio …. laat het ons weten en we plannen een bezoek aan u of uw school in.

VSHO speelt immers gedeeltelijk een andere rol dan waar in het verleden sprake van was. Met nieuw elan richt onze focus zich met wat meer nadruk op het speelveld van het vmbo. Met name door de invulling van de formele rol als Platform vmbo HBR.

Maar we vergeten de oude succesfactoren niet. Zo besteden we bijvoorbeeld onverkort volop aandacht aan onze bekende vakwedstrijden en scholingsdagen. Scholingsdagen zijn en blijven volop toegankelijk voor docenten buiten het vmbo-HRB-werkveld.

Meer en meer MBO-scholen haken of haakten af bij VSHO. Het bestuur is voornemens het nieuwe aanbod van VSHO weer zo aantrekkelijk te maken, dat dat voor zo veel mogelijk scholen (opnieuw?) aanleiding zal vormen om weer lid te worden.

En dat komen we u graag vertellen.
Interesse? Neem contact op met onze uitvoerend secretariaat (secretariaat@vsho.nl) en we maken een afspraak.

Wat we dan komen vertellen?
Over de nieuwe rol van VSHO; over cspe en examinering HBR nieuwe stijl inclusief de resultaten van de veldraadpleging hierover, de Nieuwe Leerweg vmbo en natuurlijk de scholingsdagen en vakwedstrijden van de VSHO. Verder stellen we u in de gelegenheid al uw vragen op het terrein van het speelveld van VSHO te stellen en u te voorzien van een antwoord of reactie namens VSHO. De ene keer direct; een andere keer na overleg binnen het bestuur.
Op dit moment is VSHO druk doende alle actuele wetenswaardigheden vast te leggen in een e-magazine. Als we u bezoeken zullen onze vertegenwoordigers dat e-magazine ook zeker inzetten om alle ins en outs van VSHO toe te lichten.

Boek gerust een bezoek! Tot snel?!

VSHO

Reacties zijn gesloten.