vsho chef
vsho host
vsho baker
vsho tour
previous arrow
next arrow

VSHO Vakwedstrijden 2020 Koken en Serveren

VSHO Vakwedstrijden 2020 Koken en Serveren

Inleiding:

De VSHO organiseert al 30 jaar regionale en Nederlandse kampioenschappen Koken en Serveren voor VMBO-leerlingen.
In het verleden gingen de regio’s onderling de strijd met elkaar aan. De winnaar van de regionale wedstrijden ging indertijd automatisch naar de Landelijke finale.

Omdat meerdere regio’s geen onderlinge strijd meer voeren, is besloten de landelijke wedstrijd voor alle VMBO-leden van de VSHO open te stellen. Het blijft mogelijk per regio onderlinge wedstrijden te organiseren; maar elke school behoudt de mogelijkheid zich individueel aan te melden voor het Nederlands kampioenschap.

Datum en plaats 2020:

De teams gaan onder het toeziend oog van een vakkundige jury strijden om de titel Nederlandse kampioen Koken en Nederlands kampioen Serveren.
Een schoolteam bestaat uit drie personen: twee koks en één gastheer/-vrouw. In 2020 wordt de wedstrijd voor het Nederlands kampioenschap Koken en Serveren VMBO gehouden bij de afdeling VMBO van De Rooi Pannen in Eindhoven. In de geheel nieuwe keuken en restaurant van deze school is plaats voor 10 teams.

De wedstrijd vindt plaats op 19 maart 2020. Noteer maar vast in uw agenda.

Inschrijven vanaf 1 februari 2020:

Nog even geduld met inschrijven: vanaf 1 februari kunt u zich hier op de site namelijk inschrijven voor deze uitermate interessante kook- en serveerwedstrijd. De inschrijfkosten voor deze wedstrijd bedragen slechts €75,- per team; de rest van de wedstrijdkosten komen voor rekening van de VSHO. Verblijfskosten zijn voor eigen rekening.
We hanteren hierbij de regels “Wie het eerst komt, wie het eerst maalt” en “Vol is vol”.
Daarentegen verzekeren wij de scholen c.q. de teams, die in 2020 achter het net vissen, een plaats bij het volgende kampioenschap.

Tot slot:

Wij van de VSHO gaan er op voorhand samen met u een geweldige kampioensdag van maken.

Vriendelijke en gastvrije groet,

Het VSHO-wedstrijdteam
Sweder Bosch, Bestuurslid VSHO
Gertjan Sneekes, wedstrijdsecretaris VSHO
Johan Lapidaire, uitvoerend secretaris VSHO.

VSHO

Reacties zijn gesloten.