vsho chef
vsho host
vsho baker
vsho tour
previous arrow
next arrow

Informatie NK koken en serveren 2024

Informatie NK koken en serveren 2024

Nederlandse kampioenschap
Koken en Serveren
VMBO
VSHO Vakwedstrijden 2024
Koken en Serveren


Inleiding:
De VSHO organiseert al 30 jaar regionale en Nederlandse kampioenschappen Koken en Serveren voor VMBO-leerlingen. In het verleden gingen de regio’s onderling de strijd met elkaar aan. De winnaar van de regionale wedstrijden ging indertijd automatisch naar de Landelijke finale.


Nieuwe opzet sinds 2020:
Omdat meerdere regio’s geen onderlinge strijd meer voeren, is besloten de landelijke wedstrijd voor alle VMBO-leden van de VSHO open te stellen. Het blijft mogelijk per regio onderlinge wedstrijden te organiseren; maar elke school behoudt de mogelijkheid zich individueel aan te melden voor het Nederlands kampioenschap.


Datum en plaats 2024:
De teams gaan onder het toeziend oog van een vakkundige jury strijden om de titel Nederlands kampioen Koken en Nederlands kampioen Serveren.
Een schoolteam bestaat uit drie personen: twee koks en één gastheer/-vrouw. In 2024 wordt de wedstrijd voor het Nederlands kampioenschap Koken en Serveren VMBO gehouden bij Scalda in Middelburg. In de keuken en restaurant van deze school is plaats voor 8 teams.
De wedstrijd vindt plaats op 4 april 2024. Noteer maar vast in uw agenda.
Inschrijven vanaf 8 januari 2024 om 12.00:
De inschrijfkosten voor deze wedstrijd bedragen slechts €100,- per team; de rest van de wedstrijdkosten komen voor rekening van de VSHO. Verblijfskosten zijn voor eigen rekening.
We hanteren hierbij de regels “Wie het eerst komt, wie het eerst maalt” en “Vol is vol”.
Daarentegen verzekeren wij de scholen c.q. de teams, die in 2024 achter het net vissen, een plaats bij het volgende kampioenschap.


Tot slot:
Wij van de VSHO gaan er op voorhand samen met u een geweldige kampioensdag van maken.


Vriendelijke en gastvrije groet,


Het VSHO-wedstrijdteam
Sjaak Waasdorp en Robert van der Roest, waarnemend bestuursleden vakwedstrijden
Gertjan Sneekes, wedstrijdsecretaris VSHO
Johan Lapidaire, uitvoerend secretaris VSHO

VSHO

Reacties zijn gesloten.